KEEP IT CLEAN: ZO ONDERHOUD JE JOUW KOFFER HET BESTE

MAKE IT SHINE AGAIN

Je ziet het misschien niet, maar na een reis zit er altijd een laagje vuil op je koffer. Onze koffers zijn makkelijk schoon te maken met een warm sopje of vochtige schoonmaakdoekjes. Last van zwarte strepen op je koffer? Die strepen verwijder je moeiteloos met een schone doek en een beetje wasbenzine. (Gebruik wasbenzine niet op koffers gemaakt van textiel; de olie veroorzaakt namelijk vlekken.)

Vergeet het handvat en de hangertjes van de rits niet. Deze onderdelen worden door jou én anderen aangeraakt en zijn dus een hotspot voor bacteriën. Last van zwarte rubberstrepen? Gebruik een gum!

(ST)ROLLING AROUND

We zeiden het al: je koffer begeeft zich niet altijd op de meest frisse plekken. Als je alleen reist gaat ‘ie zelfs mee naar het toilet. De wieltjes moeten door heel wat (onzichtbare) viezigheid heen. En dat wil je er niet op laten zitten als je je koffer weer opbergt in de kast.
Gebruik een handborsteltje en warm sopje om de wieltjes te reinigen. Ideaal om vuil mee weg te borstelen.

DUST FREE

Er belandt ongetwijfeld wat stof of wat zand van een dagje strand in je koffer. Het is wel zo fris om dat eruit te halen. Wat minder handig is, is om je koffer boven de prullenbak te houden om hem te legen. Hoe pak je dit dan wel handig aan?
Nadat alle spullen eruit zijn, verwijder je met de kruimeldief of stofzuiger achtergebleven stof, vuiltjes of zand. Zo weet je zeker dat er niets achterblijft en blijft je ingepakte kleding de volgende keer netjes en schoon.

FRESH AIR

Grotendeels van de tijd zit je koffer dicht. Dat betekent dus dat er geen frisse lucht bij komt en dat je kans hebt op luchtjes. Zeker bij warm weer en als je veel vuile was hebt. Stop daarom bij thuiskomst een geurbuiltje of een stuk zeep in je koffer. Bye bye, vieze luchtjes. Hallo, frisse geur!
Zit er een korte tijd tussen twee reisjes in? Laat het geurbuiltje dan zitten, zodat je kleding ook extra lekker gaat ruiken. Een stuk zeep kan ook, maar smelt bij warm weer; voorzicht dus!

COVER IT

De buitenkant glimt weer. De wieltjes zijn schoon. De binnenkant is dust free en stof ruikt fris. Nu is het tijd om je SUITSUIT koffer op te bergen in de kast, onder het bed of op zolder. Ook dan wil je ‘m zo schoon mogelijk houden. Dek hem daarom netjes af.
Handig tijdens én na het reizen: de SUITSUIT kofferhoes.

Goed om te weten: deze simpele stappen kosten je minder dan 20 minuten tijd!
Good luck with cleaning!